Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Karşılaşmalarının Hakemleri Belli Oldu

Beşiktaş-Club Brugge Maçında Sloven Hakem, Fenerbahçe-Nordsjaelland Maçında Fransız Hakem Görev Alacak

Türkiye'nin Avrupa'daki temsilcilerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yapacakları karşılaşmaların hakemleri belli oldu. D Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş'ın Club Brugge ile oynayacağı maçta Sloven hakem David Smajc düdük çalacak. H Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe ise Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile oynayacağı maçta Fransız hakem Jeremie Pignard'ı ağırlayacak.

Beşiktaş'ın 30 Kasım Perşembe günü Club Brugge ile gerçekleştireceği karşılaşmada, Sloven hakem David Smajc yönetiminde sahaya çıkacak. Diğer bir Türk temsilcisi Fenerbahçe ise aynı gün deplasmanda Nordsjaelland ile karşılaşacak ve bu müsabakada düdük Fransız hakem Jeremie Pignard'ın elinde olacak.

Galatasaray Yukatel Adana Demirspor'u Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Pekiştirdi Galatasaray Yukatel Adana Demirspor'u Mağlup Ederek Zirvedeki Yerini Pekiştirdi

Türk futbolseverler, temsilcilerinin mücadelelerinde hakemlerin adil bir yönetim sergilemesini ve karşılaşmaların hakkaniyet içinde geçmesini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi