Arda Güler, Real Sociedad maçında yıldız gibi parladı! Arda Güler, Real Sociedad maçında yıldız gibi parladı!

Türk futbolu, 2 Nisan tarihine odaklanmış durumda. Fenerbahçe Kulübü, bu tarihte tarihi bir genel kurul düzenleyecek ve bu toplantıda 'ligden çekilme' seçeneği de masaya yatırılacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kulübün önünde 3 seçenek bulunduğunu belirtmişti:

  1. Kötü: Alt lige düşmek
  2. Daha kötü: Bir süre faaliyetlere ara vermek
  3. En kötü: Yurt dışından bir takım satın almak

Ancak Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a yakın isimlerden kulübün ligden çekilmesine karşı çıkan sesler yükselmeye başladı. Sarı-Lacivertlilerin önde gelen isimleri, kulübün ligden çekilmesine sıcak bakmıyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun elde ettiği bilgilere göre, karşı cepheden gelen açıklamalar şu şekilde:

  • Vefa Küçük: "Ortak görüş, 'Takımı ligden çekmeyelim, ancak yönetimi destekleyelim' şeklinde oldu."
  • Metin Şen: "Ligden çekilmek kolay değil, pek çok dinamik var."
  • Abdullah Kiğılı: "Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın."

Gazeteci Süleyman Arat'ın aktardığı bilgilere göre ise şu görüşler dile getiriliyor:

  • Şekip Mosturoğlu: "Hafif tepkiden ağır tepkiye kadar her şeyi değerlendirmeliyiz. Örneğin, 2 Nisan'dan sonra her maçta siyah formayla ve protesto içerikli pankartlarla sahaya çıkılabilir. Deplasman maçlarına taraftar götürmeme gibi bir tavır da sergilebiliriz."
  • Hamdi Akın: "2015 yılında yaşadığımız Rizespor maçı dönüşü kurşunlama olayı çözülene kadar Trabzon'da maç yapmamalıyız."
Kaynak: karar