İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımla, İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüphelinin yakalandığını belirterek, "Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız" diyerek operasyonla ilgili detaylarıda ekledi.

ARALARINDA EMNİYET MÜDÜRÜ DE VAR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargı Paketini Açıkladı: İnfaz Sistemine Yeni Düzenlemeler Geliyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargı Paketini Açıkladı: İnfaz Sistemine Yeni Düzenlemeler Geliyor

İşte Yerlikaya'nın operasyonla iligi verdiği detaylar:

"İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik eş zamanlı iki ayrı harekat gerçekleştirildi. BYLOCK yazışma içeriklerinde adları geçen dokuz şüpheli şahıs nezarete alındı.

İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen operasyonlar kapsamında yakalanan FETÖ’cüler arasında ihraç edilmiş olan birinci sınıf emniyet müdürü H. K., aktif görev yapan beş polis ve bir avukat bulunuyor.

Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla sürecek." diyerek 'Türkiyenin Huzuru' hashtag ile paylaşımını sonlandırdı. (karar)

Editör: Haber Merkezi