FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, Pensilvanya’daki örgüt kampından kaçırıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen'in yaptığı açıklamaya göre, Gülen'in kaçırılmasında Barbaros Kocakurt, Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu'nun rolü olduğu öne sürüldü. Bu kişilerin, Gülen'i 'ruhani lider' olarak kullanarak örgütü yönetmeyi amaçladığı ifade ediliyor.

Ebuseleme Gülen, Gülen'in ilaçlarla zor durumda olduğunu ve kaçıran kişilere karşı savaş açtığını belirtti. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da olayın detaylarına yer verilerek Gülen'in kaçırılma süreci aktarıldı. Gülen'in Pensilvanya'daki kampından kaçırılmasıyla ilgili yaşanan bu gelişmelerin ayyuka çıktığı vurgulandı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu Ata Emre Akman cinayetinde gerekçeli karar duyuruldu

"FETÖ elebaşı Fethullah Gülen örgütün bazı İstişare Kurulu üyeleri ve Uzun Cevdet lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından, terör örgütünün Pensilvanya’da bulunan kampından götürüldüğünü yeğeni Ebuseleme Gülen kamptan çektiği video ile açıkladı.

İlaçlarla zor ayakta duran Gülen’i tabanı konsolide etmek için ruhani lider olarak kullanmak suretiyle örgütü yönetmeye çalışan, Barbaros Kocakurt’a, Mustafa Özcan’a , Cevdet Türkyolu’na (maymun Cevdet) ve onların birlikte hareket ettiği kişilere yönelik savaş açan Gülenin yeğeni Ebuseleme’nin birbirlerine girdikleri bu sabah itibariyle ayyuka çıkmıştı.

Ebuseleme, Maymun Cevdet ve havarilerine açtığı savaşın ilanını Pensilvanyadaki kamptan bu şekilde gösterdi."

Kaynak: Yeniçağ