A Milli Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Milletler Ligi’nde (VNL) üst üste aldığı başarılı sonuçların ardından puan sıralamasında ilk 4 takım arasına yerleşti. Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nin ikinci haftasında son karşılaşmasına ev sahibi ABD karşısında çıkıyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 2. haftasını bugün oynayacağı ABD maçıyla tamamlayacak. VNL'nin ABD'deki ikinci haftasının ilk iki mücadelesinde Almanya ve Sırbistan'ı 3-1'lik skorlarla geçen "Filenin Sultanları", ligin Antalya'da düzenlenen ilk haftasında iki galibiyet ve iki mağlubiyet yaşamıştı. Türkiye, geçen sezon VNL'de şampiyon olarak adını ülkeler sıralamasında 1 numaraya yazdırmıştı.

Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu

Gözler İlk 3 Sırada

Kadınlar Milletler Ligi’nde grup aşaması 3 hafta olarak düzenleniyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci haftada son karşılaşmasına ABD karşısında çıkacak. Üçüncü haftada ise milliler, Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya gibi takımlarla karşı karşıya gelecek.

Filenin Sultanları, puan sıralamasında Japonya, Brezilya ve Polonya gibi takımları yakalamayı hedefliyor. Polonya, 8 karşılaşmada 8 galibiyet alırken Brezilya ise 7’de 7 yaptı. Türkiye, ABD karşılaşmasını kazanarak Japonya’nın puan kaybetmesini bekleyecek

Kaynak: t24