Galatasaray'ın bu sezonki başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncusu Kaan Ayhan'a Serie A'dan bir talip çıktığı öğrenildi. İtalyan basınına göre, Fiorentina, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Okan Buruk'un çalıştırdığı Galatasaray'ın joker oyuncusu Kaan Ayhan, Avrupa'da da dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Serie A ekibinin, Ayhan'ın çok yönlü yeteneklerinden etkilenerek transfer listesine aldığı belirtiliyor.

Bayern Münih Oliver Glasner İçin Hamle Yaptı: 100 Milyon Euroluk Talep Bayern Münih Oliver Glasner İçin Hamle Yaptı: 100 Milyon Euroluk Talep

Calciomercato'nun haberine göre; Fiorentina, Galatasaray forması giyen Kaan Ayhan'ı transfer etmek için ciddi şekilde ilgileniyor. Milli futbolcunun savunmanın çeşitli pozisyonlarında görev yapabilmesi, Fiorentina'nın dikkatini çeken özellikler arasında.

Fiorentina'nın sezon sonunda Galatasaray ile Kaan Ayhan'ın transferi için görüşmeler yapacağı ifade ediliyor. 29 yaşındaki futbolcunun bu sezon Galatasaray formasıyla 45 maçta görev aldığı ve bir gol ile üç asist yaptığı biliniyor.

Kaan Ayhan'ın Galatasaray ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2026'da sona ereceği ve oyuncunun güncel piyasa değerinin 4 milyon 700 bin euro olduğu belirtiliyor.

Schalke 04 altyapısından yetişen ve kariyerine Eintracht Frankfurt'ta devam eden Kaan Ayhan, daha sonra Fortuna Düsseldorf ve Sassuolo gibi kulüplerde forma giymişti. Galatasaray, geçtiğimiz sezon devre arasında 400 bin euroya kiraladığı Ayhan'ın bonservisini sezon başında 2 milyon 800 bin euro karşılığında almıştı.

A Milli Futbol Takımı'nda da 56 maçta forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu, bu maçlarda 5 gol atmıştı.

Kaynak: milliyet