Milli Savunma Bakanlığı'ndan Acı Haber: Bir Askerimiz Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Düştü Milli Savunma Bakanlığı'ndan Acı Haber: Bir Askerimiz Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit Düştü

Fransa Dışişleri Bakanı, Ağrı Dağı fotoğrafını kullanıp "Ermenistan geri döndüm" şeklinde paylaşım yaptı

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, Azerbaycan ile yaşanan gerilim sonrası Ermenistan'a destek için ziyarette bulundu. Sosyal medya hesabından "Büyük Ermenistan'ın" sembolü olarak bilinen Ağrı Dağı'nı paylaşan Colonna,  şöyle dedi: "Ermenistan'a geri döndüm" 

Fransa Dışişleri Bakanı Colonna, sosyal medyada Ağrı Dağı'nın bir resmini paylaşarak, " Ermenistan'a geri döndüm" dedi.

ERMENİSTAN'A DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU

Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki anti terör operasyonu sonrasında, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna, bugün Ermenistan'a bir destek ziyareti gerçekleştirdi.

SKANDAL AĞRI DAĞI PAYLAŞIMI YAPTI

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Catherine Colonna, Ağrı Dağı'nın bir fotoğrafını paylaştı ve "Ermenistan'a geri döndüm" ifadelerine yer verdi. Colonna'nın paylaşımı büyük tepkilere sebep oldu.

NELER OLMUŞTU?

Azerbaycan ordusu, 19 Eylül'de Karabağ'da anayasal düzeni tesis etmek amacıyla antiterör operasyonunu başlatmıştı. Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı güçler 24 saat süren operasyon sonrasında silahlarını bırakmıştı.(Sondakika)

Editör: Haber Merkezi