Galatasaray, Alanyaspor Karşısında Evini Kaybetmeyen Kimliğini Sürdürebilecek mi?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Corendon Alanyaspor'u ağırlıyor. RAMS Park'ta oynanacak olan maç, sarı-kırmızılılar için önemli bir sınav olacak. Saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, evinde çıktığı son 22 Süper Lig maçında mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezon Giresunspor karşısında alan Aslanlar, bu süreçte Seyrantepe'de 20 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Ancak, bu kez karşılarında Corendon Alanyaspor gibi iddialı bir rakip var.

Fernando Muslera ve Davinson Sanchez, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer bugünkü maçta kart görerlerse, Siltaş Yapı Pendikspor maçında forma giyemeyecekler.

Son 2 lig maçında golcü performans sergileyen Wilfried Zaha, Galatasaray'ın hücumdaki önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ancak, Arjantinli yıldız Mauro Icardi son 4 resmi maçta golle buluşamadı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de suskun kalan Icardi, Alanyaspor karşısında gol hasretini sonlandırabilecek mi?

Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de bugün 15. kez karşılaşıyor. İki takım arasındaki rekabette Galatasaray'ın 8, Alanyaspor'un 3 galibiyeti bulunuyor. Ancak, son 9 lig mücadelesinde iki takım arasında eşitlik hakim. Galatasaray, Alanyaspor karşısında en farklı galibiyetini 2018-2019 sezonunda 6-0'lık skorla elde etti, ancak Alanyaspor da 2019-2020 sezonunda 4-1'lik skorla galip geldi.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Fer, Janvier, Efecan, Novais, Sisto, Cordova

Karşılaşma öncesinde Galatasaray taraftarları, evlerindeki çıkışlarını sürdürecekleri bir galibiyet bekliyor. Maçın sonucu merakla bekleniyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi