Galatasaray Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta gerçekleştirilen bir törenle 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.

Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu Trendyol Süper Lig'in 1. ve 2. Hafta Programı Duyuruldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada, teknik direktör ve futbolcuların Galatasaray tarihine altın harflerle yazıldığını belirterek, "Daha kazanılacak çok kupa var. Yine şampiyon olacağız ve Avrupa'da da kupa hedefimiz var. Mayıslar yine bizim olacak. Bu imzanın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni sezonun sonunda 5. yıldızı takacağız" dedi.

'Boş Sözleşmeye İmza Attı'

Teknik direktör Okan Buruk ile iki yıl önce olduğu gibi bu kez de hiçbir rakam konuşmadan anlaştıklarını ifade eden Özbek, "Gerçekten, Okan Buruk boş bir sözleşmeye imza attı. Elbette biz onu mağdur etmeyeceğiz, bu durum karşısında yönetim gerekeni yapacak" dedi.

'Hedef 25. Şampiyonluk'

Okan Buruk ise Galatasaray'ın her zaman kupaları kazanmak isteyen ve Türk futbolunda en çok başaran takım olduğunu vurgulayarak, "Hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Bu bizim için büyük bir motivasyon kaynağı olacak" dedi.

Kaynak: KARAR