Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, Galatasaray 58. dakikada Davinson Sanchez'in golüyle 1-0 öne geçti. 86. dakikada Icardi'nin golüyle farkı 2'ye çıkaran Galatasaray,  3 puanı kaptı.

Sarı-Kırmızılı takım, bu sonuçla ligde puanını 22'ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Ligde iki hafta üst üste kazandıktan sonra Galatasaray'a yenilen  Bitexen Antalyaspor ise 9 puanda kalakaldı..

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 7 karşılaşmadan da başarıyla ayrıldı. Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra  Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü ve Bitexen Antalyaspor'u yendi.

Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı! Bayern Münih ve Real Madrid maçtan beraberlikle ayrıldı!

Galatasaray, son 22 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, daha sonraki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı. Cimbom bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 8, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 16 maçta 13 başarı 3 beraberlik kazandı. (karar)

Editör: Haber Merkezi