Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Lider Galatasaray, deplasmanda Yukatel Adana Demirspor'u 3-1 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

İstanbul'un önde gelen futbol kulüplerinden Galatasaray, Yukatel Adana Demirspor'un konuğu olarak çıktığı müsabakada ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Ancak, ikinci yarıda Galatasaraylı futbolcuların etkili performansıyla skor 3-0'a taşındı.

Galatasaray'ın gollerini Ziyech (55. dakika), Kerem Demirbay (64. dakika) ve Icardi (90+1. dakika) attı. Bu sonuçla Galatasaray, puanını 93'e yükseltti.

Ali Koç PFDK'ye Sevk Edildi! Ali Koç PFDK'ye Sevk Edildi!

Ayrıca, Galatasaray bu galibiyetle kendi üst üste kazanma rekorunu geliştirdi ve ligde 15 maç üst üste kazanmış oldu.

Bu maçla birlikte, Ligin 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayarak rekor kıran Fenerbahçe'nin rekoruna ortak olan Galatasaray, tarihi bir başarıya imza attı.

Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetirken, VAR koltuğunda Portekizli Andre Narciso görev yaptı. Karşılaşma sonunda taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve tribünler renkli görüntülere sahne oldu.

İlk 11'ler: Adana Demirspor: Shahruddin, Atal, Gravillon, Semih, Mohammadi, Michut, Maestro, Barasi, Yusuf, Mendoza, Balotelli.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Barış Alper, Ziyech, Icardi.

Galatasaray, bu önemli galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Editör: Ds Haber