Rams Park'ta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Yöneticisi Eray Yazgan Arasında Büyük Tartışma Rams Park'ta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Yöneticisi Eray Yazgan Arasında Büyük Tartışma

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları hız kazanırken, kulübün yöneticilerinin Kolombiyalı bir sağ kanat oyuncusuyla ilgilendiği iddia ediliyor. Sarı-kırmızılıların, Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen Jhon Arias'ı transfer etmek istediği belirtiliyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan önemli kulüplerin de Jhon Arias'a ilgi gösterdiği ifade ediliyor. 26 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu için Sevilla ve Zenit gibi kulüplerin de devrede olduğu aktarılıyor. Galatasaray'ın hızlı davranarak Jhon Arias'ı kadrosuna katmak istediği bildiriliyor.

Jhon Arias'ın Fluminense ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2026'da sona ereceği ve oyuncunun güncel piyasa değerinin 12 milyon euro olduğu belirtiliyor. Arias'ın bu sezon Fluminense formasıyla 22 maça çıktığı ve 6 gol ile 3 asist ürettiği bilgisi de paylaşılıyor.

Dorados altyapısında futbola başlayan Jhon Arias'ın kariyerinde Tijuana, Patriotas, Llaneros, CD America, Independient Santa Fe gibi kulüplerde forma giydiği ve Kolombiya Milli Takımı'nda da 13 maçta görev yaptığı aktarılıyor

Kaynak: milliyet