Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK, yarın Kalyon Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Maç saat 20.00'de başlayacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Gaziantep FK, bu maçı kazanarak üst sıralara yükselme amacında.

Gaziantep FK, sezonun ilk 10 haftasında 3 galibiyet ve 7 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 7 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü. Ligde 9 puanla 17. sırada bulunan Gaziantep ekibi, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak sıralamada yükselmeyi hedefliyor.

Ancak Gaziantep FK'de, kart cezalısı Furkan Soyalp ile sakatlıkları devam eden Albian Ajeti ve Ulaş Zengin maçta forma giyemeyecekler.

Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor arasındaki geçmiş karşılaşmalara bakıldığında, Süper Lig'de bu iki takımın daha önce 6 kez karşı karşıya geldiği görülüyor. Gaziantep FK, bu karşılaşmalardan 4'ünü kazanırken, Çaykur Rizespor ise 2 maçı kazanmayı başardı.

Arda Güler İlk 11'de Başladığı Maçta Golünü Attı Arda Güler İlk 11'de Başladığı Maçta Golünü Attı

Bu karşılaşma, her iki takım için de önemli bir fırsat sunuyor. Gaziantep FK, evinde galip gelerek puanını artırmayı hedeflerken, Çaykur Rizespor ise deplasmandan galibiyetle dönerek sıralamada yükselmek isteyecektir. Futbolseverler, bu maçı heyecanla bekleyeceklerdir.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi