Ünlü Türk sineması oyuncusu Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, son dönemlerde eşinin anılarını YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor. Bu sefer, Kemal Sunal'ın askerlik anılarını ifade etti. Kemal Sunal'ın askerlik sürecini şu şekilde anlattı:

Türk sinemasının gülmece ustası Kemal Sunal'ı 3 Temmuz 2000 tarihinde, "Balalayka" filminin çekimi için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirmesi sonucu kaybetmiştik. Kemal Sunal, 82 film, bir akademik çalışma ve milyonlarca hayran bırakarak Türk sinemasının efsane isimlerinden biri haline gelmişti.

Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak Erkan Yola'nın cenaze töreni yapılacak

Gül Sunal, son dönemde eşi Kemal Sunal ile yaşadığı anıları YouTube kanalında takipçileriyle paylaşıyor. Bu kez, "Kemal Sunal'ın Askerliği" adını taşıyan bir video ile Kemal Sunal'ın askerlik dönemine dair bilinmeyenleri anlattı.

Gül Sunal, eşinin askerlik sürecini şu sözlerle anlattı: "Kemal önce üniversite ardından tiyatro ve sinema derken askerliği geciktirmiş.Henüz çok gençken askerlik yaptı. Ben ona hep 'okuttum seni, askerliğini yaptırdım, bir doğurmadığım kaldı' diyordum."

Ankara'da askerlik görevinden sonra Kemal Sunal, Gül Sunal'a göre asker arkadaşları tarafından çok seviliyordu. Ancak utangaç bir yapısı olduğu için düzeni bozmamaya dikkat ediyordu. Gül Sunal, "Komutan da askerlere Kemal ile konuşma yasağı getirmiş. Kimseyle konuşmadan 25 günü tamamladı." dedi.

Ayrıca, Gül Sunal, askerlik sonrası Kemal Sunal'ın Yemin Töreni'nden sonra Ankara Bando Mızıka Bölümü'ne geçtiğini ve bu bölümde arkadaşlarıyla sahne çalışmaları yaparak Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki orduevlerine gittiklerini paylaştı.

Kemal Sunal'ın askerlik dönemine dair bu bilgiler, Gül Sunal'ın YouTube kanalında eşinin anılarını paylaşma çabasının bir parçası olarak izleyicilerle buluştu. Gül Sunal'ın eşine dair hatıraları, Türk sinemasının unutulmaz oyuncusunu anmaya ve anlatmaya devam ediyor.(milliyet)

Editör: Haber Merkezi