Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu Squid Game'in 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı dolandırıcı iddiasıyla gündeme geldi.  Gülşen Yüksel'in eşiyle yurt dışına çıkmaya hazırlandığı iddia edildi.  Yüksel, Bugün 2. Sayfa programına veda ettiğini açıkladı.

Yüksel'in veda konuşmasında, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...."

Dolandırıcılık söylentisiyle konuşulan Gülşen Yüksel, yıllardır sunduğu 2. Sayfa programına veda etti

'Aramızda Kalmasın' programı ile ekrana gelecek olan Müge Dağıstanlı'nın yeni partnerinin gazeteci Ali Eyüboğlu olacağı duyuruldu.

Gülşen Yüksel, 2024'e yeni projeler ve heyecanlarla girdiklerini belirtirken, Müge Dağıstanlı'nın 'Aramızda Kalmasın' programı ile izleyicilerle buluşmaya devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: haberler.com