Bahçelievler'de Kuyumcu, Zemin Delinerek Soyuldu Bahçelievler'de Kuyumcu, Zemin Delinerek Soyuldu

Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırının ardından 4 büyüklerin hamlesine 'darbe' geldi

Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından F.Bahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri güne düşüşle başladı.

Süper Lig'de dün oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşması sonunda Ankaragücü başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı darbenin olumsuz etkisi borsada da hissedildi.

Listede yer alan 4 büyük kulüp olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri güne düşüşle başladı. F.Bahçe hisseleri kapanışa göre yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puanla güne başladı. Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 kayıpla 7,40 puandan açılışa başlarken, Beşiktaş hisseleri yüzde 1,23 kayıpla 48 puandan, Trabzonspor hisseleri ise yüzde 2,39 düşüşle 2,85 puandan açıldı.

Çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle kamptan çıkarıldı

Trendyol Süper Lig'in 15. sezonu. Haftada MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılıklı gollerle 1-1 berabere biten karşılaşmayı her iki takım da 10'ar kişiyle tamamladı.

Hakem Halil Umut Meler'in bitiş düdüğünü çalmasının ardından sahada kaos yaşandı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem sahasının ortasına doğru koşuyor ve Halil Umut Meler'e çarpıyor.

Yere düşen Meler daha sonra arbedeye karıştı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle oyun alanından çıkarıldı.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi