Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan olayla ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, attığı golden sonra sevinç gösterisinde bulunurken, el bileğindeki yazıyı kameralara gösterdi. Yazıda, Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonunu düzenlediği tarih olan 7 Ekim 2023'e dikkat çekilirken, Davut Yıldızı'nın da bulunduğu görüldü.

Bu durum, Jehezkel'in İsrail'e destek mesajı gönderdiği şeklinde yorumlandı.

TFF Süper Lig'de 34'üncü Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı TFF Süper Lig'de 34'üncü Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız.

Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir." dedi.

Jehezkel, daha önce Antalyaspor'un Gaziantep FK deplasmanında oynanan maç öncesi Filistin için yapılan saygı duruşuna katılmamak istemesi nedeniyle geçici olarak kadro dışı kalmıştı. Bu olayın ardından yaşanan yeni gelişme, futbolcunun geleceğiyle ilgili belirsizlik yaratmış durumda.

Kaynak: birgün