Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş! Ünlü şarkıcı Kalben 'in arkadaşı videoya kaydedip polise göndermiş!

Son olarak Bam Başka Biri dizisinde rol alan ve dizinin bitmesinin ardından erkek arkadaşı Hakan Sabancı ile tatile devam ediyor. Sabancı ile yaşadığı aşk nedeniyle magazin basınında sık sık yer alan Erçel, bu kez kış tatili pozlarıyla gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün Pençe-Kilit Harekatı'nda 12 askerimiz şehit oldu ve bu haberle tüm Türkiye perişan oldu. Oyuncu Hande Erçel bu durumun ardından yılbaşı pozlarını paylaşınca sosyal ağlarda birçok tepki geldi. Ancak oyuncu durumu umursamadı ve paylaşımlara devam etti.


Oyuncu Hande Erçel bu kez yılbaşı paylaşımında şunları yazdı: "Bugünden itibaren yeni yılın enerjisi başladı. Sevin, yaşayın, şükredin." Erçel'in bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. En çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

Hande Erçel'in paylaşımına sosyal medyada "Ne kadar bilinçsizce", "Yanlış zamanda yanlış paylaşım", "Minnettarlık tartışmalarınızdan bıktık, yangın 12 evi etkiledi" gibi yorumlar geldi.

Kaynak: KARAR