Gülten Dayıoğlu 2023 Çocuk Romanı Ödülünün sahibi Tunç Kurt oldu Gülten Dayıoğlu 2023 Çocuk Romanı Ödülünün sahibi Tunç Kurt oldu

İngiliz yazar J.K. Rowling'in yazdığı fantastik romanlardan uyarlanan Harry Potter serisinde Albus Dumbledore karakterini canlandıran Michael Gambon, Eylül 2023'te hayatını kaybetmişti. "Sir" unvanını taşıyan oyuncunun tüm servetini 61 yıllık eşi Anne Gambon'a bıraktığı açıklandı.

 NTV'nin haberine göre Daily Mail'in gördüğü üç sayfalık belgede, Gambon'un uzun süredir sevgilisi olan Philipa Hart'a dair hiçbir şey bırakmadığı açıkça görülüyor. Yapım tasarımcısı Philipa Hart, 2000 yılında "Longitude" filminin çekimleri sırasında Michael Gambon'la tanıştı ve çiftin Tom (17) ve William (15) adlarında iki oğlu oldu. Vasiyete göre Gambon, Hart'tan olan çocuklarına 10 biner sterlin ve her birine bir ödül bıraktı. Her ikisine de Büyük Britanya Variety Club'ın gümüş kalp şeklindeki sahne oyuncusu ödülünü bıraktı.
Ayrıca oyuncunun vasiyetinde bıraktığı meblağın, ölümünden önce edinilen ve aile bireylerine ait olan mal varlığını içermediği görüldü.

Kaynak: Karar