İletişim Başkanlığı Emine Erdoğan'a helikopter pisti yapıldığı haberlerini yalanladı İletişim Başkanlığı Emine Erdoğan'a helikopter pisti yapıldığı haberlerini yalanladı

Huzurevinde cinsel saldırı! Onu depoya kilitledi ve dehşeti yaşattı

İstanbul Kartal'da kısa bir süre huzurevinde çalışan 21 yaşındaki stajyer M.G., hayır amacıyla gittiği iş yerinin deposuna kendini kilitleyerek, kreş müdürü Y.S.'nin evine girdi. tarafından cinsel saldırıya uğradı. Genç kadın savcılıkta iken, Y.S. 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kartal'da özel bir huzurevinde meydana gelen cinsel saldırı şoke etti. Huzurevinde sağlık stajyeri olarak çalışan genç kadın, yardım almak için gittiği huzurevinde hayatının en dehşetli anlarını yaşadı. Yaşadıkları yüzünden psikolojisi bozulan genç kadın, durumu mahkemeye taşıdı.

BENİ EVDEN ÇIKARARAK HUZUR EVİNE GÖTÜRDÜ
Sabah gazetesinin haberine göre; Sağlık stajyeri M.G. (21), Kartal'da yaşlı ve yaşlılara yönelik özel bir evde çalışmaya başladı. Genç kadın stajını tamamladıktan sonra çalıştığı huzurevinden kısa süreliğine ayrılmaya karar verdi. Ancak Y.S. İddiaya göre huzurevi müdürü (24), MG'yi 30 Temmuz günü öğleden sonra arayarak acil personele ihtiyaçları olduğunu ve yardım etmesi için onu evinden almayı teklif etti. Genç kadının kendisine yardım etmeyi kabul etmesi üzerine yönetici Y.S. M.G.'yi ortadan kaldırdı. saat 12.30 sıralarında evinden alınarak huzurevine götürüldü.

KENDİ İÇİNDEKİ BİR KURUMSAL YÖNETİCİ TARAFINDAN CİNSEL SALDIRGANLIK

Genç kadın, iş yerini temizlemek için Y.S.'den eldiven istedi. Ancak yönetici MG'yi depoya çağırdı ve orada eldiven almaya geldi. İddiaya göre genç kadının başına ne geleceğini bilmeden depoya inmesiyle dehşet dolu anlar başladı. M.G. yanına yaklaşan Y.S. Deponun kapısını kapattı ve iddiaya göre genç kadına saçından tutarak saldırdı.

29 yaşındaki kadın kocası tarafından balkonda ölü bulundu 29 yaşındaki kadın kocası tarafından balkonda ölü bulundu

DEPODA DEHŞET YARATTI

Muhtemelen operatör Y.S. İş yerinin deposunda stajyerine cinsel saldırıda bulundu. Adam önce genç kadının elbiselerini yırtmaya çalıştı, ardından M.G.'ye saldırdı. cinsel organlarıyla. Yaşananlar karşısında şaşkına dönen genç kadın, yaşadığı korkunç olayı diğer huzurevi çalışanlarına anlatmamak için sessiz kaldı.

PİŞKİN'İN SAVUNMASI: BENİ ÖPMEK İSTEDİ

Yaşadığı dehşet anlarını düşününce psikolojisi bozulan M.G., olayı savcılığa taşıdı. Genç kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada savcılık, şüpheli Y.S.'nin ifadesini aldı. Suçlamaları reddeden şüpheli, M.G. Onu öpmek istiyordu ve diğerini hiçbir şekilde zorlamadı.

SAVCI'NIN "HİZMETİN ETKİSİNİN KÖTÜYE KULLANILMASI" HAKKINDA DEĞERLENDİRMESİ

Soruşturmaların sonunda savcılık, şüphelinin hizmet ilişkisinden kaynaklanan nüfuzunu kötüye kullandığını ve müştekiyle cinsel ilişkiye girmek amacıyla hareket ettiğini vurguladı.

İddiaya göre operatör Y.S. "Nitelikli cinsel şiddet" suçundan 7 yıl 6 aya kadar, "Cinsel amaçla hürriyetten yoksun bırakma" suçundan ise 18 yıldan az olmamak üzere cezalandırılacak.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi