Filmin büyük şehirlerde gösterime girmesiyle birlikte izleyicilerden büyük beğeni topladığına şahit olmak sevindirici. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde gösterime giren film, izleyiciler tarafından olumlu tepkiler almış. Filmin başarısının, Ahmet Kaya'nın kendi sözlerinin ve düşüncelerinin filmin içinde yer almasına bağlanması da dikkat çekici. Bu durum, filme olan ilginin artmasında önemli bir etken olmuş gibi görünüyor.

Filmin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata'nın yaptığı çarpıcı açıklamalar da bu başarıyı pekiştirmiş. Ahmet Kaya'nın müziğini Türkiye'deki farklı kesimlerin dinlediğini ifade etmesi, filmin her kesimden izleyici tarafından ilgi görmesini sağlamış olabilir. Gişe sonrası filme gösterilen yoğun ilgiye şaşırmamaları da anlaşılabilir bir durum.

Kızıl Goncalar'da sular durulmuyor: Diziye savcı geliyor Kızıl Goncalar'da sular durulmuyor: Diziye savcı geliyor

Filmin gösterime girmesi için henüz sırasını bekleyen şehirlerin olması da dikkat çekici. Sivas, Bingöl, Kars, Eskişehir, Şanlıurfa, Batman, Hakkari, Aydın, Muş, Bitlis gibi birçok şehirden yoğun talep gelmesi, filmin geniş bir izleyici kitlesi tarafından merakla beklenmesini sağlıyor.

Filmin fragmanı buradan izlenebilir:https://l24.im/zYG4C7S

Kaynak: HABERLER.COM