Ünlü oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı Sıla'nın uzun süredir devam eden ilişkileri hakkında evlilik soruları gündeme geldi. Çift, muhabirlerin sorularını yanıtlarken evlilik konusundaki düşüncelerini paylaştı.

İlker Kaleli ve Sıla, geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülendi ve gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını cevapladılar. 40 yaşına yeni giren İlker Kaleli, doğum gününü arkadaşları ve aile dostlarıyla kutladıklarını belirtti ve akşamın çok güzel geçtiğini dile getirdi.

İspanya'da çekilen dizi için de konuşan Kaleli, İspanyolca'yı öğrenmek zorunda kaldığını ve bunun gurur verici bir deneyim olduğunu ifade etti.

Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım Ünlü sanatçı sokak hayvanları yasasına tepki gösterdi: Ben de hayvanım

Evlilikle ilgili sorulara ise çift, sıcak yanıtlar verdi. İlker Kaleli, ilişkilerinin 3-4. yılında olduklarını ve onlara göre evlilikten daha güzel şeyler yaşadıklarını belirtti. İsimle anlamlandırmanın şart olmadığını söyleyen çift, klasik olan hiçbir şeye inanmadıklarını vurguladı. Sıla Gençoğlu ise sevgilisi İlker Kaleli'nin doğum günü için sosyal medyada romantik bir paylaşım yaparak ona eşlik ettiğini ve "Yeniden. Daima. İyi ki doğdun sevgilim" notunu düştüğünü belirtti.

Kaynak: kalenin sesi