Kabine toplandı: Ana gündem öğretmen atamaları Kabine toplandı: Ana gündem öğretmen atamaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesine yönelik sert bir tepki gösterdi. Üsküdar'da yapılan bir etkinlik sırasında konuşan İmamoğlu, vatandaşlara seslenerek, "Bu şehrin başına Kanal İstanbul belası açmaya niyetlenenleri sizler durdurdunuz. Yine vakit geç olmadan durduracaksınız. 31 Mart’ta sandığa gideceksiniz. Başta Kanal İstanbul olmak üzere ‘Bütün rant projelerini alın başlarına çalın." dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasında vurguladığı noktalar arasında, İstanbul'un doğal ve tarihi güzelliklerinin korunması, israf ve rant düzenine karşı mücadele, milletin birlik ve beraberliği ile demokrasinin güçlendirilmesi yer aldı. İmamoğlu, sandıkta verilecek güçlü bir mesajın, israf ve rant odaklı projelere karşı bir duruş sergileyeceğine inandığını ifade etti.

Ayrıca, konuşması sırasında İmamoğlu'nun, AKP'ye ait bir seçim aracından yüksek sesle çalınan müziğe sessiz kalmayarak, provokasyonlara karşı durduğu ve milletin birliğini savunduğu da belirtildi. İmamoğlu, halkın her kesimine eşit mesafede durduğunu ve herkesin yanında olduğunu vurgulayarak, İstanbul'un en büyük ve güçlü demokrasi buluşmasını 31 Mart'ta gerçekleştirmeye çağırdı

Kaynak: karar