İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile Kent Meydanı'nda sağanak altında halk buluşması gerçekleştirdi. Sağanak yağışa rağmen coşkulu kalabalık, İmamoğlu ve CHP Şile Belediye Başkan adayı Özgür Kabadayı'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

İmamoğlu'nun konuşmasında, Ankara'dan gelen talimatlara karşı İstanbul belediye başkanlarının bağımsız tutum sergilemesi gerektiğini vurguladı. "Bunların anlayışı ne biliyor musunuz?" diyen İmamoğlu, "Ankara'daki 'sus' derse, hepsi susar. Ankara'daki 'konuş' derse, hepsi konuşur. Ama bizim belediye başkanlarımız millet ne derse, onu yapar. İsterse Ankara'dan 17 değil, 27 bakanla gelsin" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu, İstanbul ve diğer belediyelerin vatandaş odaklı hizmet anlayışını vurgulayarak, "Millet ne derse, onu yapar" prensibinin önemine dikkat çekti. Konuşmasında, Ankara'dan gelen talimatların yerine, halkın isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacaklarını belirtti.

'Kalkan-21' Operasyonu: 16 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı 'Kalkan-21' Operasyonu: 16 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Şile özelinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarından örnekler veren İmamoğlu, vatandaşların hizmetine sunulan projelerin önemine değindi. Ayrıca, İstanbul'da ve Şile'de halkın ittifakını ve desteğini kazanacaklarını belirterek, halkın refahı ve mutluluğu için çalışacaklarını ifade etti

Kaynak: cumhuriyet