ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dolu bir final serisi sona erdi ve şampiyon belli oldu. Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol'u deplasmanda 80-56 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla seriyi 3-0'lık skorla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, üst üste 6. kez ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonu oldu.

Maçın ilk çeyreğini 17-21 önde tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, devamında da üstünlüğünü koruyarak soyunma odasına 30-38 önde gitti. Üçüncü çeyreği de 42-62'lik skorla önde tamamlayan sarı-lacivertliler, son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürerek maçı 80-56 kazandılar.

Fenerbahçe Alagöz Holding, bu sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 35 maçın tamamını kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Ayrıca, bu başarılarına FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası ve EuroLeague Women şampiyonluklarını da ekleyen Fenerbahçe Alagöz Holding, unutulmaz bir sezon geçirdi.

Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu lider tamamladı

Çukurova Basketbol karşısında elde edilen bu galibiyetle Fenerbahçe Alagöz Holding, kadın basketbolunda üst üste gelen şampiyonluklarını sürdürürken, organizasyonun toplamda 18. kez şampiyonu oldu.

Kaynak: milliyet