Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan şok edici bir olayda, hırsızlıkla suçlanan işçilerini darbedip tabancayla vuran inşaat firması sahibi kardeşler Hasan (30) ile Abdulkadir Aslanbay (24) tutuklanırken, babaları M.A. (50) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında İnegöl ilçesine bağlı Akhisar Mahallesi, Karalar Yolu Caddesi'nde meydana geldi. İnşaat firması sahibi M.A., iddiaya göre, inşaatlardan malzeme çalıp sattığını düşündüğü işçisi Hüseyin S.'yi (55) uyardı. Tartışmanın ardından Hüseyin S., M.A.'ya hakaret edip yanından ayrıldı. Bunun üzerine öfkelenen M.A., oğulları Hasan ve Abdulkadir Aslanbay ile Hüseyin S.'nin peşinden koşmaya başladı.

MSB: 7 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi MSB: 7 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

Bir süre kaçan Hüseyin S., cadde üzerinde sığındığı bir iş yerinde baba ve oğulları tarafından darbedildi. Bu sırada Abdulkadir Aslanbay, tabancayla Hüseyin S.'ye ateş etmeye başladı. Hüseyin S., sağ bacağına isabet eden 2 kurşunla ağır yaralandı ve olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyan Hüseyin S.'nin tedavisi devam ediyor.

Emniyet güçleri, M.A. ile oğulları Hasan ve Abdulkadir Aslanbay'ı gözaltına aldı. Olayın ardından kaçan Abdulkadir Aslanbay da yakalanarak emniyete teslim edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Hasan ve Abdulkadir Aslanbay tutuklanırken, baba M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA