Hastane personeli olarak çalışmak isteyenlere güzel haber sonunda geldi. Personel alımları kamu ve özel hastanelerde yapılıyor. Yaş şartı aralığı 18 - 50 olan personel alımlarına başvuru lemleri başladı. Başvuru sırasında adayı zorlayacak KPSS ya da mülakat şartı istenmiyor.

KPSS ŞARTSIZ VE MÜLAKATSIZ ALIMLAR BAŞLADI

Hastane personeli olarak çalışmak isteyen bireylere yeni ilanlar paylaşıldı. Yaş aralığının 18 - 50 olmasıyla birlikte yurttaşlar başvuru için akın ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden iş imkanı arayanlara personel uyumları açıklandı.

Başvuru şartlarına dair aranan şartlar ve detayları paylaşıldı. Sağlık sektöründe kariyerine devam etmek isteyen adaylar için büyük fırsat ayağınıza kadar geldi. İŞKUR'un yardımı ile beraber hızlı bir şekilde iş imkanı sunuluyor. KPSS şartının ve mülakatın aranmadığı hastane personel alımlarında kamu ve özel hastanelerin personel kadrolarına alım yapılıyor.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Süleymaniye'deki Türk Vatandaşları için Konsolosluk Devrede

PERSONEL ALIMLARI İÇİN BELİRLENEN ŞARTLAR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından özel hastaneler tarafından belirlenebilecek şartlar duyuruldu. Genel koşulların ve özel şartların yer aldığı alımlarda, adaylardan istenenler paylaşıldı. En az 18 yaş, en fazla ise 50 yaşındaki adaylar personel alımları için başvuruda bulunabilecek. Adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde;

En az ilköğretim mezunu

18 yaşını bitirmiş

Sağlık sektöründe tectübeli veya tecrübe kazanmaya istekli

İletişim ve planlama kabiliyetlerine sahip

Hizmet odaklı ve çözüm odaklı

Ekip çalışmasına uyumlu

Provizyon ve fatura işlemlerine hakim

MS Office programlarına bilgili

Sağlık açısından engeli olmayan (Engelli adaylar için ilanlarda özellikler belirtilmiştir)

Dikkatli giyinen ve güler yüzlü

Vardiyalı çalışmaya uygun

Başvurular, İŞKUR ya da e-Devlet sistemi üzerinden yapılacak. (karar)

Editör: Haber Merkezi