Meteoroloji 4 günlük uyarı verdi Meteoroloji 4 günlük uyarı verdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı açıklamada, teröristlere hoşgörü gösterilmeyeceğini ve terörle mücadelenin kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı.  

Yerlikaya, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Emniyet İstihbarat Genel Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışma sonucunda Sakarya'da terör örgütü IŞİD'e karşı eş zamanlı "Bozdoğan -11" operasyonunu düzenlediklerini söyledi.
Yerlikaya, operasyonlarda 33 şüphelinin yakalandığını belirterek, şüphelilerin, "yerel seçimler öncesi eylem hazırlığı ve arayışı içerisinde oldukları, çatışma bölgelerine eleman temin ettikleri, terörizmin finansmanı kapsamında örgüte maddi yardım sağladıkları ve illegal mescit ve medrese yapılanması şeklinde faaliyet yürüttükleri"nin tespit edildiğini ifade etti.

Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, yüklü miktarda para, çeşitli canlı malzemeler ile çok sayıda yasaklı yayın ve belgenin ele geçirildiğini vurgulayarak, operasyonu yürüten polis memurlarını tebrik etti.

Kaynak: Karar