Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı Barcelona Genç Yetenek Ronald Araujo ile Devam Kararı Aldı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'a konuk oldu. Normal süresi 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eren maç, yarı finale yükselecek takımı seri penaltı vuruşlarıyla belirledi. Ancak penaltı vuruşlarının ardından Fenerbahçe mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fred'in oyundan alınmasıyla ilgili gelen eleştirilere cevap verdi. Kartal, "Oyunun başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama sadece golü bulamadık. Zorunlu değişiklikler yaptık. Fred uzun süredir sakatlığıyla mücadele ediyordu. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncuyla devam etmek istedik. Maalesef en iyi penaltı atan oyuncularımız bu kez başarılı olamadılar. Üzgünüz, ama önümüze bakıyoruz" şeklinde konuştu.

Kartal, maçın değerlendirmesinde ise şunları söyledi: "Maça çok iyi başladık. İlk devre tempolu bir oyun sergiledik ve golü bulduk. İkinci yarıda da üstünlüğümüzü sürdürdük ancak ikinci golü atamadıkça oyuncularımız stres yaşadı. Uzatma dakikalarında zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Penaltılarla elenmek beklenmedik bir sonuç oldu. Takımımı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Turu geçmeyi hak etmiştik, ancak ikinci golü bulamadık."

Kaynak: karar