Beylikdüzü E-5 yan yolunda Avcılar yönünde gerçekleşen trafik kazası, sabah saatlerinde trafik akışını olumsuz etkiledi. Fatih S. yönetimindeki ticari taksi, yol kenarında müşteri beklerken Sezer G. tarafından kullanılan otomobilin arkadan çarpması sonucu refüje savruldu. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden otomobil ise yan yoldaki üst geçidin altındaki kaldırıma çıkarak durabildi ve yanında bulunan simit tezgahına neredeyse çarpacakken durdu.

Özgür Özel Deniz Gezmiş Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan Anma Törenine Katılacak Özgür Özel Deniz Gezmiş Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan Anma Törenine Katılacak

Kazada her iki sürücü de hafif yaralanırken, olay yerine hızla intikal eden polis ve sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları hastaneye sevk etti. Kaza nedeniyle E-5 yan yolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesiyle trafik normale döndü.

Kazaya tanıklık eden yerel bir sakin, bölgede sık sık kazaların yaşandığını belirterek, "Burada sürekli kaza oluyor. Bir değil, iki değil. Yol kaygan, zemin kaygan. Durağın girişine hiçbir önlem alınmamış. Burası yokuş aşağı, araçlar kayıyor" şeklinde konuştu. Tanık ayrıca, "Aniden bir gürültü duydum. Arkama bile bakmadan kaçtım. Taksi burada duruyordu. Arkadan çarptılar" diyerek yaşadığı panik anını aktardı.

Kaynak: karar