Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre il ve ilçeler için 5 günlük hava durumu tahminleri açıklandı. MGM'nin yaptığı son derecelendirmelere göre; Bugün yurt genelinde yağış beklenmese de sıcaklıkların batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, Doğu Anadolu'nun bazı yerlerinde ise mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Ancak sabah saatlerinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'nın da aralarında bulunduğu birçok ilde sis ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, yer yer parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT!

Doğu Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yoğun kar örtüsü olan yerlerde çığ tehlikesi yaşanıyor.

Rüzgâr genel olarak güneyli, güneydoğu kesimlerde yer yer kuzey ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette, Hakkari çevreleri, Şırnak'ın doğusu ve Van'ın güneyinde kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek. kuzey ve kuzeydoğu, zaman zaman yüksek ve dağlık kesimlerde kısa süreli (60-80 km/saat) sağanak yağış şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ

29 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ

1 MART CUMA GÜNÜ

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

2 MART CUMARTESİ GÜNÜ

3 MART PAZAR GÜNÜ

Kaynak: karar