Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Burdur, Eskişehir, Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın batı, Antalya'nın iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteroloji uzmanları dün başlayan yağışlar sonrasında, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın doğusu, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Zonguldak ile Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir ve Bursa’nın kuzey kesimlerinde zaman zaman şiddetli yağışlar olabileceğini açıkladı. Bu sebeple yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (su baskını, ani sel, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin özellikle altı çiziliyor. 

Hava sıcaklıklarının yağışlarla birlikte 3 ila 5 derece düşecek. (karar)

3 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

29 EYLÜL CUMA

30 EYLÜL CUMARTESİ

Sinan Ateş iddianamesi ortaya çıktı: Özel harekat polislerinden MHP yöneticilerine kadar 22 kişinin ismi  geçiyor! Sinan Ateş iddianamesi ortaya çıktı: Özel harekat polislerinden MHP yöneticilerine kadar 22 kişinin ismi geçiyor!

1 EKİM PAZAR

Editör: Haber Merkezi