Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargı Paketini Açıkladı: İnfaz Sistemine Yeni Düzenlemeler Geliyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargı Paketini Açıkladı: İnfaz Sistemine Yeni Düzenlemeler Geliyor

Yılbaşı etkinlikleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'de bazı caddeler trafiğe kapatılacak. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, saat 14.00 itibarıyla Beyoğlu İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan sokaklar, Tak-ı Zafer ve Sıraselviler Caddesi, Hocazade Caddesi kesişiminden Taksim Meydanı ile Ömer Hayyam yönüne doğru. ve Hamalbaşı Caddesi. Kavşak trafiğe kapatılacak.

Galata Köprüsü'nden gelen sürücüler Kemeraltı, Meclis-i Mebusan ve Dolmabahçe caddeleri üzerinden Beşiktaş yönüne, Unkapanı Köprüsü'nden gelen sürücüler ise Refik Saydam Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı'nın ardından Divan Kavşak ve Cumhuriyet caddelerine yönlendirilecek.

ŞİŞLİ

Şişli'de saat 14.00'ten itibaren Mim Kemal Öke ve Vali Konağı sokaklarının kesiştiği kavşak ile Abdi İpekçi ve Abdi İpekçi, Bostan, Atiye, Altın ve Prof sokaklarının kıvrımları arasında seferler başlayacak. Dr. Fevzi Fevzioğlu caddeleri trafiğe kapatılacak.

Sürücüler Teşvikiye, Valikonağı, Rumeli, Bayıldım, Halaskargazi ve Cumhuriyet caddelerine gönderilecek.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta saat 14.00'ten itibaren Kuruçeşme Mahallesi Kireçhane Caddesi ile Çağrı Caddesi kavşağından Alay Emini Caddesi kavşağına kadar olan Kuruçeşme yönü trafiğe kapatılacak ve trafik akışı Ulus Mahallesi'ne yönlendirilecek.

Araçlar Yeşilpınar ve Yol caddeleri ile Ahmet Adnan Saygun caddelerine gidecek.

KADIKÖY

A Kadıköy, a partire dalle 18.00, l'intersezione della calle Söğütlüçeşme, la calle Bestekar Dilhayat, la calle General Asım Gündüz, la calle Kırtasiyeci e l'intersezione della calle General Asım Gündüz, la calle Serasker nel quartiere di Osmanağa estarán chiuse al traffico.

Nailbey, Nazmi Bey, Sakız Gülü, Dr. de la calle General Asım Gündüz nel distretto di Caferağa. İlhan Ünlüler, intersecciones de las calles Poet Latifi y Dr. L'intersezione tra le calles Esat Işık e Badem Altı sarà chiusa al traffico.

Ruşenağa, Dalga, Fırıldak, Gürbüztürk, Cemal Süreyya di Badem Altı Sokak sokakları ile Moda Sokak kavşağı kavşakları da trafiğe kapatılacak.

Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi'nde Damga ve Albay Faik Sözdener sokaklarının kesiştiği kavşaklar ile Albay Faik Sözdener Caddesi üzerinde Misbah Muayyes ve Muvakkithane sokaklarının kesiştiği kavşaklar trafiğe kapatılacak.

Moda istikametinde Rıhtım Sahil, Rıhtım ve Albay Faik Sözdener sokaklarının kesiştiği noktadan, Moda istikametinde ise İskele Polis Karakolu ile Damga Caddesi kavşağından trafik kapatılacak.

Caddebostan Mahallesi'nde İskele Caddesi ve bu güzergaha bağlı tüm yol ve kavşaklar yoğunluğa bağlı olarak trafiğe kapatılacak.

Trafik akışı, General Asım Gündüz, Dr. Esat Işık, Mühürdari, Albay Faik Sözdener ve Söğütlüçeşme caddeleri istikametlerine yönlendirilecek.

Kaynak: KARAR