Fabrikada Forkliftin Altında Kalan İşçi Öldü Fabrikada Forkliftin Altında Kalan İşçi Öldü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında şunları söyledi: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, büyüklüğü ve ihtiyaç duyduğu bülten ne olursa olsun, uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, huzuru bozan çetelere mühlet vermeyeceğiz. 

Thomas Josef Konrad: Polonya'da uyuşturucu kaçakçılığı yapan Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan organize suç örgütünün lideri Antalya, Fas'tan İtalya ve İspanya'ya büyük miktarlarda uyuşturucu getiriyor, bu ülkelerden de küçük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine gönderiyor

Alanya'da Jinking Peng: Çin'de dolandırıcılık ve yasa dışı örgüt faaliyetlerinden dolayı Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı örgütün elebaşı İstanbul Fatih'te bulunuyor



ACİL BİR YAKALAMA MESAJI İLE ONU ARIYORUM

Almanya'da 1 ton kokain ele geçirilmesi operasyonunda firari şüpheli olarak aranan organize suç örgütü elebaşı Daniel Alexander Muller, Beyoğlu'nda yayınlanan (Acil tutuklama mesajı ve ardından kırmızı alarm verildi) mesajıyla, İstanbul Emniyet ve Narkotik Suçlarla Mücadele Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonunda; Antalya ve İstanbul uyuşturucuyla mücadele müdürlüklerimiz, göçmen kaçakçılığı müdürlüklerimiz ve sınır kapılarımızın düzenlediği “Kafes-21” operasyonlarında yakalandılar.

Operasyonu düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değmesin. Milletimizin duaları sizinle. "Ülkemizi yerli ve uluslararası organize suç örgütlerinden ve zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız" dedi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi