Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

İstanbul'da 110 firari mahkum yakalandı

İstanbul'da yürütülen operasyonda aralarında cinayet ve dolandırıcılıktan arananların da bulunduğu 110 firari yakalandı.

Ali AKSOYER/İSTANBUL, İSTANBUL'da cezaları infaz edilmiş firari tutukluların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, 1997 yılında birden fazla kişiyi öldürmek suçundan 62 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Bülent Taş ve Interpol'ün dolandırıcılık suçundan mavi bültenle aradığı Nurbek Y.'nin de aralarında bulunduğu 110 firari yakalandı. .

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Arananlar Büro Amirliği koordinasyonunda İstanbul'un 39 ilçesinde operasyon düzenlendi. Polis ekipleri, 5-7 Aralık tarihleri ​​arasında 256 ekip ve 458 polisin katılımıyla önceden belirlenen 245 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda firari olarak aranan 110 tutuklu yakalandı. Polis ekipleri tarafından tutuklananlar arasında çok sayıda kişiyi öldürmek suçundan 62 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Bülent Taş ile Interpol'ün dolandırıcılık suçundan mavi bültenle aradığı Nurbek Y. de yer alıyor. Karakollardaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından hükümlüler, cezalarını çekmek üzere ceza infaz merkezlerine teslim edildi.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi