Tabii, işte bir haber önerisi:


İstanbul'da Binlerce Kişi 19 Mayıs Coşkusuyla Koştu: İstanbul'u Koşuyorum Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

İstanbul'da düzenlenen İstanbul'u Koşuyorum etkinliğinin Asya etabı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu yaşayan binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Üsküdar sahilinde start alan etkinlik, İstanbul'un eşsiz manzarası eşliğinde yapılan koşularla renkli görüntülere sahne oldu.

Yarışa katılan 3,800'den fazla kişi, kırmızı-beyaz tişörtlerle güneşli İstanbul gününde 19 Mayıs ruhuyla koştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul'un organize ettiği etkinliğin startını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur ve İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk verdi.

5K ve 10K olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışlarda, sporcular parkur boyunca mücadele etti. 5K kategorisinde Hacı Sebahattin Çavga ve Mariia Kalpakova birinci olurken, Spor İstanbul Genel Müdürü İ. Renay Onur da koşuya katılarak sporcu kimliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 10K kategorisinde ise Murat Emektar ve Özlem Kaya birinci oldu.

Dereceye giren sporculara para ödülleri ve sponsorlar tarafından hediyeler verilirken, yaş gruplarında ilk üçe giren koşuculara kupa ve madalya takdim edildi. Katılımcılara ise İstanbul'u Koşuyorum hatıra madalyası verildi.

Etkinlik, tedarik sponsorlarının katkılarıyla gerçekleşirken, Asya etabının ardından İstanbul'u Koşuyorum yarışlarının Avrupa etabı 6 Ekim'de Yenikapı'da düzenlenecek.

Kaynak: DHA