İstanbul'da Hava Muhalif, İDO Seferleri İptal Edildi: Yola Çıkacaklar Dikkat

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Özellikle şiddetli fırtına ve yağışın etkisi altında kalan İstanbul'da, İDO'nun Eskihisar-Topçular, Sirkeci-Harem, Pendik-Yalova ve Yenikapı-Yalova seferlerinden bazılarının iptal edildiği belirtildi. Yolcuların güzergahları ve sefer durumlarını takip etmeleri için İDO, internet adreslerini kullanmalarını önerdi.

Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı

İstanbul Valisi Davut Gül'ün de yaptığı duyuruyla, şehir genelinde yaşanabilecek sel ve su taşkınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Valilik, su baskını riski taşıyan evlerde yaşayan vatandaşlara misafirlik imkanı sunacağını duyurdu.

İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, deniz ulaşımındaki aksamaların yanı sıra kara trafiğinde de zorluklar yaşanmaktadır. İlgili makamlar, halkı olası risklere karşı tedbirli olmaya ve güncel durumu takip etmeye çağırıyor.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi