Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü Mersin'de damat eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü

İstanbul'da trafik yoğunluğu


İstanbul'da akşam trafiğinin yoğun olduğu saatlerde trafik sıkışık oluyor. Kentin birçok noktasında trafik felç oldu. Trafik yoğunluğu Avrupa yakasında yüzde 80'e, Anadolu yakasında ise yüzde 90'a yükseldi.


İstanbul'da haftanın son iş gününde öğleden sonra trafik sıkışıklığı yaşandı. Kentin Anadolu yakasında D-100 karayolu üzerinde Kartal-Kadıköy arasında her iki yönde araç yoğunluğu yaşanıyor.


TEM Otoyolu'nda Sancaktepe-Ataşehir arasında, Şile Otoyolu'nda ise Altunizade-Ümraniye arasında araçlar ulaşımda zorluk yaşıyor.


15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte Ünalan'da trafik sıkışıklığı başlıyor. Aksi yönde Çağlayan'dan kalkan trafik yoğunluğu köprüde normale dönerken, Ataşehir'de ise artıyor.




Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Avrupa yakasına geçerken Ümraniye kavşağında trafik sıkışıklığı başlıyor. Araçlar Maslak-Hasdal arasında hareket etmekte zorlanıyor.


Avrupa yakasında Büyükçekmece-Zincirlikuyu arasındaki D-100 karayolunda çift yönlü trafik felç oldu.(karar)


Hadımköy Yolu'nda trafik yoğunluğu her iki yönde de devam ederken, D-100 Haramidere Kavşağı ile TEM Otoyolu arasında her iki yönde de araç yoğunluğu yaşanıyor.


TEM Otoyolu Kuzey Yan Yolu ile Metris Kavşağı arasındaki çift yönlü trafik yoğunluğu sürücülere sıkıntı yaşatıyor.


Basın Ekspres Caddesi'nde her iki yönde trafik yavaşlarken, Alibeyköy-Eminönü ve Karaköy-Ortaköy arasındaki sahil yollarında da her iki yönde trafik yoğunluğu görülüyor.


D-100 karayolu Beylikdüzü-Avcılar arasında ve Küçükçekmece-Avcılar arasında yan yolda trafik yavaş.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre şehrin tamamındaki trafik yoğunluğu Avrupa yakasında yüzde 80'e, Anadolu yakasında ise yüzde 90'a ulaştı.


Öğle saatlerinde yağmurun artmasıyla İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 85 olarak ölçüldü.

Editör: Haber Merkezi