Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

Avrupa yakasında D-100 karayolunda Beylikdüzü, Haramidere, Saadetdere, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Bahçelievler, Zeytinburnu, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy'de trafik yoğunluğu görülüyor.

Basın Ekspres Caddesi'nde meydana gelen hasarlı trafik kazası sonrası sol şeridin kapanması nedeniyle araçlar bölgede yavaş hareket ediyor.

Bakırköy sahil yolunda Sirkeci, TEM Kağıthane Otoyolu, Hasdal, Seyrantepe mevkii ve bağlantı noktaları yönünde trafik akışında aksamalar yaşanıyor.

Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Anadolu yakasında D-100 Karayolu'nda Kadıköy-Kartal ile TEM Otoyolu'nda Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık kentleri ile Çamlıca gişelerinde araçlar her iki yönde yolculuk etmekte zorlanıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinden Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücüler Kozyatağı bağlantı yolunda yoğun trafikle karşılaşıyor.

Anadolu Otoyolu Samandıra Kavşağı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde ve Ümraniye ile Üsküdar TEM bağlantı yolu istikametinde trafik sıkışıklığı görülüyor.

Metrobüs duraklarında yoğunluk

Toplu taşıma bağlantı noktaları olan Cevizlibağ, Mecidiyeköy, Altunizade ve Uzunçayır otobüs ve metrobüs duraklarında da insanların işlerine gitmeleri nedeniyle yoğunluk oluştu.

Yağmurdan dolayı bazı vatandaşlar şemsiyelerle kendilerini korumaya çalışırken, bazıları da köprü altlarında bekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluk haritasına göre kentteki trafik yoğunluğu yüzde 81'e ulaştı.

Kaynak: HABERLER.COM