İtalya'nın sağ görüşlü Başbakanı Giorgia Meloni, Türkiye ziyareti sırasında bugün İstanbul'da Kapalıçarşı'ya gizlice bir ziyaret gerçekleştirdi.

Brezilya'da Evsizlerin Kaldığı Otelden Yangın Faciası: 10 Kişi Öldü Brezilya'da Evsizlerin Kaldığı Otelden Yangın Faciası: 10 Kişi Öldü

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, İtalya'nın Kardeşleri'nin lideri ve ülkenin ilk kadın başbakanı olan Meloni'nin Türkiye ziyareti resmi bir ziyaret kapsamında gerçekleşti.

Bugün saat 18.00 civarında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirmesi beklenen Meloni'nin, gizlice yaptığı Kapalıçarşı ziyaretinde halıcıları ve kuyumcuları dolaştığı belirtiliyor.

Kapalıçarşı Derneği yetkilileriyle yaklaşık 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleştiren Meloni, ardından gezisine devam etti.

İtalyan Başbakan'ın Kapalıçarşı'daki durağı Havuzlu Restoran oldu. Restoranda işletme müdürü Metin Sönmez tarafından ağırlanan Meloni, kendisine ikram edilen sütlaç, kazandibi ve ayva tatlılarını denedi. Başbakan Meloni, tatlılara bayıldığını ifade ederek, Türk kahvesi ve çay da kendisine ikram edildi.

Kaynak: birgün