Muğla'da CHP'li Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emin Süer arasında bir sözlü tartışma yaşandı.

Antalya Kepez Belediyesi'nde yeni başkan seçildi Antalya Kepez Belediyesi'nde yeni başkan seçildi

İlçede seçim çalışmaları yürüten Aras, Raşit Emin Süer'ın bulunduğu bir iş yerini ziyaret etti. Burada karşılaştığı İYİ Parti heyeti ile selamlaşan Aras, belediye başkan adayı Süer'le tokalaşmak istedi.

Ancak Süer, "Ben sizinle tokalaşmam, sizin bu millete yaptıklarınız için ben buradayım zaten" diyerek Aras'a elini uzatmadı.

Aras, "Kendine gelir misin? Senin provokasyonuna gelecek kimse yok burada. Saygılı ol. Biz bu memleketin çocuğuyuz" diyerek Süer'e karşılık verdi.

Süer ise Aras'a, "Makamına saygı duyuyorum ama seninle tokalaşmam. PKK'nın avukatını, bu milletin çocuklarının katilinin avukatını kendine yardımcı yapmayacaksın" dedi.

Aras'ın "Bu devletin polisi var, askeri var, savcısı var. Bana AK Parti ağzıyla konuşma" sözlerine Süer, "Senin yaptığın çok ayıp. Bu siyaset dilinin Bodrum'da yeri yoktur" şeklinde karşılık verdi.

Tartışmanın devamında Aras, "Sen bu anlayışla kimseyle el sıkışamazsın" dedi ve oradan ayrıldı. Tartışma cep telefonuyla kaydedildi.

Kaynak: BirGün