Olay, Side Mahallesi 1528 Sokak üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre; Hüseyin Ergen, sitenin önüne geldiğinde otomobiline yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, aracın sağ camından Ergen'e doğrulttuğu silahıyla bir saldırı girişiminde bulundu.

Ancak silahın tutukluk yapması üzerine saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bir süre sonra geri dönen saldırgan, tekrar Ergen'e doğrulttuğu silahından ateşledi. Bu saldırıda, Hüseyin Ergen'in sağ bacağına ve sol baldırına isabet eden toplam 7 kurşunla yaralandı.

Saldırgan, olay yerinden yaya olarak kaçarken, Hüseyin Ergen ise aracına binerek Side'deki özel bir hastaneye giderek tedavi gördü. Olay anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Emekli Polis Borç-Alacak Tartışmasında 2 Kişiyi Vurdu: 1 Ölü 1 Yaralı Emekli Polis Borç-Alacak Tartışmasında 2 Kişiyi Vurdu: 1 Ölü 1 Yaralı

Olayın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu, Jandarmanın Dedektifleri Jasat ve Olay Yeri İnceleme timi, şüphelinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Hastanedeki tedavisinin ardından jandarmaya ifade veren Hüseyin Ergen, sivil yaşantısında kimse ile problemi olmadığını ve son zamanlarda siyasette yaşadığı olayların bu tatsız olayın sebebi olduğunu belirtti. Ayrıca, kısa sürede konuyla ilgili açıklama yapacağını ifade etti.

Kaynak: cumhuriyet