Toplantıda İYİ Parti'nin olağanüstü kongresinin 27 Nisan'da yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi. Ancak toplantının detayları, gazeteci İsmail Saymaz tarafından aktarıldı. Saymaz'a göre, Akşener toplantıda oldukça sert bir tavır sergileyerek özellikle belirli isimlere tepki gösterdi.

Özgür özel'in ışık yakıp kapatma eylemine halk katıldı Özgür özel'in ışık yakıp kapatma eylemine halk katıldı

Tolga Akalın'ın kongre tarihlerinin kısa bir sürede ilan edilmesine ilişkin endişelerini dile getirdiği ifade edildi. Ancak Akşener, Akalın'a uzun süredir çalıştığını ve hazırlıklarını yapmış olduğunu belirterek yanıt verdi.

Uğur Poyraz'ın konuşmasıyla ilgili olarak, Akşener'in "Sen git televizyonlarda konuş" şeklinde bir tepki verdiği aktarıldı.

Koray Aydın ve Cihan Paçacı'nın Akşener'e istifa etmeleri gerektiğini söylediğini ifade eden Saymaz, bu durumun Akşener tarafından da dile getirildiğini ve Cihan Paçacı'nın susturulduğunu belirtti. Ayrıca Koray Aydın'a yönelik olarak, Akşener'in ona "Sen Yüce Divanlık olduğunda İzmit'te biz sana sahip çıkmadık mı" şeklinde bir ithamda bulunduğu ve bu durumun aslında bir övgü olduğu ifade edildi.

Kaynak: BirGün