Başkan Kocagöz 11 Haziran'da Hakim Karşısına Çıkacak Başkan Kocagöz 11 Haziran'da Hakim Karşısına Çıkacak

İYİ Parti yarın başka adayını açıklayacak

İYİ Parti'de yerel seçim hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor. Parti aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. Yarın 98 belediye başkan adayını açıklayan İYİ Parti, Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayını da kamuoyuyla paylaşacak.

31 Mart seçimlerine az bir süre kala İYİ Parti, 5'i il belediyesi, 3'ü büyükşehir olmak üzere 98 belediye başkan adayını açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin "özgür ve bağımsız" olacağını açıklamasının ardından aday belirleme çalışmaları başladı.

Seçimler için Milletvekili Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlığına atanmasının ardından aday belirleme çalışmaları hızlandırıldı.

TRABZON ADAYI YARIN AÇIKLANACAK

İYİ Parti, bu hafta başında Akşener başkanlığında gerçekleştirilen Genel Yönetim Kurulu toplantısında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimlerde işbirliği teklifinin reddedilmesi ve "Seçime katılalım" kararının yinelenmesinin ardından adaylarını açıklamaya devam ediyor. ". 81 il ve 922 ilçede kendi adaylarıyla"

Bu kapsamda Akşener, partisinin Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayını yarın açıklayacak.(haberglobal)

Editör: Haber Merkezi