Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz Özgür Özel'den çağrı: 21.00'de hep birlikte ayağa kalkıyoruz

"İYİ Parti'den İstifa Eden Adnan Beker, AK Parti'ye Geçiş Sinyali Verdi"

İYİ Parti'den ayrılan Ankara Milletvekili Adnan Beker, siyasi geleceği konusundaki belirsizliği giderdi. CHP'ye geçmeyeceğini ifade eden Beker, "AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var. Ötesini Allah bilir. CHP'de kıymetli dostlarım var ancak orada siyaset yapmam." açıklamasında bulundu.

Son dönemde İYİ Parti'den ayrılan isimler arasında yer alan Adnan Beker'in parti tercihi merak konusu oldu. Beker, CHP'ye geçmeyeceğini belirterek, AK Parti'ye yönelik olumlu bir duruş sergiledi. Kendisini AK Parti bünyesinde siyaset yapabilecek bir konumda gördüğünü dile getirdi.

Adnan Beker, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in fuhuş iddiaları üzerine adının geçmesiyle ilgili olarak, "Sayın Meral Akşener'in bir otelde fuhuş yapıldığına dair isim vermeden yaptığı açıklamaların ardından Fetövari taktiklerle bu olayla ilgili beni ilişkilendiren şeref yoksunu insanlarla ilgili TBMM çatısı altında yaptığım çağrının ardından bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Sayın Akşener'in işaret ettiği kişinin Adnan Beker'le ne ilgisi var? Keşke bu açıklamaları, bu iğrenç iftiralar tarafıma atılmadan ailemi sevdiklerimi üzmeden yapsalardı, ben de konuşmasaydım." şeklinde konuştu.

Beker, AK Parti'deki dostlarına vurgu yaparak, gelecekteki siyasi tercihini belirleme konusunda ise "Ötesini Allah bilir." dedi. Bu gelişmeler, Türkiye'nin siyasi arenasında önemli bir ismin parti değişikliği yapma kararı almasının yankı bulmasına neden oldu.

Editör: Haber Merkezi