İYİ Parti'nin Genel Başkanı olan Meral Akşener, Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu resmen ilan etti. Meral Akşener açıklamalarında ''Ümit Özlale kardeşimin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını ve inşallah belediye başkanı olacağını resmen  ilan ediyorum.'' dedi.

Son zamanlarda yaptığı sert çıkışlarla adından söz ettiren ve seçimlere tek başına gireceğini ilan eden İYİ Parti Genel Başkanı  Akşener, Ümit Özlale'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na resmen aday olduğunu belirtti.

"İNŞALLAH İZMİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞINI İLAN EDİYORUM"

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

İYİ Parti Genel Başkanı  Akşener, bir  kısım ziyaretler için İzmir'e geldi. Partisinin İzmir İl Başkanlığı için geçen Meral Akşener, burada birçok sayıda partili tarafından karşılandı. Akşener açıklamalarında "Ümit Özlale kardeşimin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını ve inşallah belediye başkanı olacağını ilan ediyorum" dedi.

ÜMİT ÖZLALE, AKŞENER'LE  SOSYAL MEDYA HESABINDAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ümit Özlale'nin ise bugün sosyal medya hesabında Meral Akşener ile bir fotoğraf paylaştığı görüldü. İYİ Partili vekil tweet'ine "20 Eylül 2020. Tam 3 yıl önce bugündü. İlk günkü amaçlarla, ilk günkü inançla..." ifadelerini yer verdi.

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK YAPAMAYACAKLAR

Meral Akşener, dün yaptığı açıklamalarda "Biz ittifak sisteminden vazgeçtik. Türkiye için eğile büküle öldük. Bundan sonrası yok. İttifak sistemleriyle yol yürümeyeceğiz. Sadece bugün değil 2028'de de kendi başımıza gireceğiz"  ifadelerini kullandı. Diğer yandan İYİ Parti'nin GİK toplantısından çıkan karar da ittifak yapılmayacağı yönünde arz oldu.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi