Diyarbakır Adliyesinde Yumruklu Kavga: Polis Müdahale Etti 1 Yaralı Diyarbakır Adliyesinde Yumruklu Kavga: Polis Müdahale Etti 1 Yaralı

Bornova ilçesinde bir kuyumcuyu öldürdükten sonra cesedini otomobilin bagajında gezdiren ve firari olarak aranan cinayet zanlısı, Bornova ilçesinde bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Ancak, üzerinden kadın kimliği çıkan şüpheli, bekçileri "Ben kadınım ve sonradan erkek oldum" diyerek kandırmak istese de başarılı olamadı. Öte yandan, cinayet şüphelisini gözaltına alan polis ekipleri, basın mensuplarının görüntü çekmesini engelledi.

Olay, 19 Mart günü Bornova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, kuyumcu Bekir Bozar'a (68) emanet ettiği parayı geri alamayan F.B. (24) isimli şüpheli ile arkadaşı E.Ö. (24), Bozar'ı arabaya aldıktan sonra tartışmaya başladılar. Tartışmanın ardından F.B., kuyumcuyu tabancayla ensesine 3 el ateş ederek öldürdü ve cesedini otomobilin bagajına yerleştirdi. Daha sonra, E.Ö. ile birlikte kaçarak otomobili özel bir hastanenin otoparkına bıraktılar.

Olayın ardından firari olarak aranan E.Ö., bir taksi ile Çamdibi Kamil Tunca Caddesi'ne gelirken, bekçi ekipleri tarafından yakalandı. Ancak, üzerinden bir kadına ait kimlik çıkan F.B., bekçilere "Ben kadınım ve sonradan erkek oldum" dedi. Ancak yapılan inceleme sonucunda olayın zanlısı olduğu belirlenen F.B., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili olarak basın mensuplarının görüntü çekmesini engellemek için polis ekipleri önlem aldı. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı sağlık kontrolü olacağı hastanelerden gizlice kaçırdılar ve basın mensuplarının görüntü almasını engellediler. Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'nde evrakları tamamlanan F.B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edileceği belirtildi.

Kaynak: HABERLER.COM