İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 civarında doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi ve çalışmalar hızla başlatıldı.

PATLAMANIN ETKİSİYLE CADDE HARABEYE DÖNDÜ

Patlama, çevredeki binalarda büyük hasara yol açarak caddeyi adeta bir savaş alanına çevirdi. Şiddetli patlamanın sesi çevrede panik yarattı ve insanlar korku içinde kendilerini sokağa attı.

YARALILAR ACİL YARDIM BEKLİYOR

Narin Güran cinayetinde iddianame hazır: Bir numaralı sanık açıklandı Narin Güran cinayetinde iddianame hazır: Bir numaralı sanık açıklandı

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan 112 ekipleri, yaralılara müdahale etti. İlk görüntülerde, birçok yaralının yerde yatmakta olduğu ve çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı görüldü.

4 ÖLÜ, 10'U AĞIR 20 YARALI

Patlama sonucunda bina enkaza dönerken, 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 20 yaralıdan 10'unun durumunun ağır olduğunu belirtti. Güvenlik amacıyla bölgedeki tüm doğal gaz hatları kesildi.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Başkan Övünç Demir, "Her iki taraftan ve tüm katlardan binalar boşaltıldı. Kolonların zarar görmüş olabileceği endişesi var. Biz de burada mahalle halkına elimizden gelen desteği veriyoruz. Yerde insanlar yatıyor, durum çok kötü. Kriz masası kuruyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABERLER.COM