İzmir'de peş peşe yaşanan iki silahlı saldırı, şehirde büyük bir yankı uyandırdı

İLK OLAY: BAYRAKLI'DA SİLAHLI SALDIRI

İlk olay, Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir büfenin önünde gerçekleşti. İddiaya göre, plakasız bir otomobille gelen E.K. (30) ve M.D. (27), tabancayla büfe önünde bulunanlara ateş açtı.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Şüpheliler hızla olay yerinden kaçarken, saldırı sonucu yaralanan M.A.Ö., H.A. ve H.A. hastanelere kaldırıldı. H.A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar M.A.Ö. ve H.A.'nın hastanedeki tedavileri devam ediyor.

Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı Rusya'da terör saldırısı düzenleyen şahıs Bodrum'da yakalandı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, plakasız beyaz bir otomobille saldırıyı gerçekleştiren E.K. ve M.D.'nin, H.A. ve H.A. arasında uyuşturucu ticaretinden kaynaklanan bir husumet nedeniyle bu saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi.

İKİNCİ OLAY: BUCA'DA KIRAATHANE ÖNÜNDE ÇATIŞMA

İkinci olay, Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'ndeki bir kıraathane önünde yaşandı. İddiaya göre, Bucaspor taraftar gruplarından oluşan eski Buca Fun Club Derneği Başkanı ve emlakçı E.Y., kıraathane önüne aracıyla gelen K.A. tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle ateş açıldı.

ÇATIŞMA VE YARALILAR

Kıraathanede bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi de tabancayla K.A.'ya ateş etti. Çatışmada, E.Y., kıraathanede müşteri olarak bulunan D.O.F. ve K.A. vuruldu. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırıldı. E.Y., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, bir kişi gözaltına alındı.

Kaynak: KARAR