İzmir'in Bayraklı ilçesinde gerçekleştirilen polis uygulamalarında, aranan 2 hükümlü ile 3 şüpheli yakalandı. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği tarafından yürütülen uygulamalarda, huzur ve güvenliğin sağlanması için çeşitli noktalarda kontroller gerçekleştirildi.

Polis ekipleri, yapılan GBT sorgusu sonucunda, kasten öldürme suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 34 yıl hapis cezası bulunan Ö.G.'yi durdurarak gözaltına aldı. Ö.G., emniyet işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, polisin yaptığı diğer bir uygulamada, çok sayıda hırsızlık dosyası bulunan H.T. isimli şüpheli yakalandı. H.T.'nin üzerinde bulunan 9 yıl 6 ay hapis cezası bulunuyordu ve işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Öte yandan, L.G. isimli bir şüphelinin, eski sevgilisiyle yaşadığı kavganın ardından tabanca ile çevreye rastgele ateş ettiği bildirildi. Olay yerine yakın olan polis ekipleri, şüpheliyi ruhsatsız tabancasıyla yakaladılar.

Farklı noktalarda gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde ise A.N. ve M.A.B. isimli şüphelilerin ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfeklerle yakalandığı belirtildi. Şüpheliler gözaltına alındılar.

Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem Ege Denizi'nde 4.5 Büyüklüğünde Deprem

Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Dha